2-wielers hensels bestaat 10jaar in 2008

Een artikel over ons 10 jarig bestaan in 2008


Foto van ons team


Met zijn 32 jaar kan hij gerekend worden tot de nog vrij jonge generatie zelfstandige ondernemers. Toch is Pascal Hensels ruimschoots gepokt en gemazeld in deze branche. Als eigenaar van Hensels 2Wielers aan de Overstraat in Munstergeleen viert hij deze week het tienjarig bestaan van zijn zaak. Met Mireille uiteraard, echtgenote, steun en toeverlaat.

 

Fietsen maken is Pascals lust en leven. “Al vanaf mijn zestiende zit ik in dit vak”, zo vertelt hij. “In 1994 haalde ik mijn diploma’s en begon ik zelfstandig”, licht hij kernachtig zijn loopbaan tot dusver toe. Als jonge ondernemer vestigde hij zich aan de Overstraat 27a in de kom van Munstergeleen. Van daaruit bouwde hij als nel een grote klantenkring op. “Ze komen natuurlijk uit Munstergeleen zelf maar ook van ver daarbuiten. In de omgeving zijn, vooral in de dorpen, weinig of geen fietsenmakers te vinden.” Daar speelt Pascal Hensels natuurlijk op in. “In de eerste plaats doe ik mijn best om goed werk af te leveren. Maar ook in service doe ik er een schepje bovenop. Klanten die wat verder weg wonen en niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, kunnen ook op me rekenen. Ik haal de fiets op en breng deze na reparatie weer terug.”

Na vijf jaar werd de locatie op nummer 27a wat te klein en juist op tijd kwam een pand aan de overzijde van de Overstraat, op nummer 16 vrij. Daar is volop ruimte om de collectie fietsen aantrekkelijker te presenteren en de werkplaats biedt meer mogelijkheden tot efficiënt werken.

Pascal is gespecialiseerd in fietsen. Dus geen bromfietsen en scooters. Verder beperkt hij zich tot enkele topmerken. “Dit betekent dat ik van deze merken vrijwel alle fietsen op voorraad heb”, zo verklaart hij deze keuze. “Zowel de modellen voor dames, heren als kinderen in alle prijsklassen. Bovendien wel ik de beste kwaliteit leveren. Dat vind ik zelf het meest prettig werken en ook de klanten blijven tevreden. Zo ben ik Select Center van Gazelle, een van Nederlands bekendste fabrikanten.” Ook is Pascal dealer van het iets minder bekende, maar van uitzonderlijk hoge kwaliteitsmerk RIH. Een oer-Hollands merk dat al vanaf de jaren twintig naam maakt in de wielersport en momenteel onder andere met de hand opgebouwde toer- en stadsfietsen levert. Daarnaast behoort Sparta tot het assortiment. Eveneens een naam die staat voor degelijke kwaliteit.

Naast de collectie fietsen vind je bij Hensels 2Wielers ook een ruim assortiment aanverwante artikelen en accessoires.

 

 

Hensels 2Wielers, Overstraat 16, Munstergeleen; tel. (046)4110670. Op dinsdag is de zaak gesloten; middagpauze van 12 tot 13 uur (behalve op zaterdag).

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Ander nieuws

Bekendmaking winactie


Evenement Puur//Uniek

Evenement Puur//Uniek

Nieuw bij 2-Wielers Hensels

Knaapbikes

Nieuw onze webshop is nu online


Nieuw

Lease gemak , voor prive en zakelijke leasefiets

Video reportage bij 2-Wielers Hensels van TVL

Ter gelegenheid van ons tien jarig bestaansfeest is TVL komen filmen en kunt u nog mee genieten van ons feest.in 2008

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  13.00u - 17.00u
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  13.00u - 17.00u
Donderdag:  13.00u - 17.00u
Vrijdag:  13.00u - 17.00u
Zaterdag:  9.00 - 16.00u
Zondag:  Gesloten
 
Voor reparaties blijven we op afspraak werken.
Dit kan telefonisch op maandag , woensdag , donderdag en vrijdag 9.00u -12.00 en 13.00 - 17.00
Op zaterdag van 9.00 -16.00
LET OP!!!!
Zaterdag 12 augustus zijn wij geopend tot 12 uur. Voor meer info zie nieuwsartikel op deze website

Vanaf 15 augustus t.e.m. 29 augustus zijn wij gesloten!


Facebook


Financiering